A PADI AWARE®


Az alapítványról

A Project AWARE® egy globális mozgalom az óceánok védelméért, amelyet a közösség hajt. Az óceáni kalandok iránti szenvedélyt összekapcsolja a tengeri természetvédelemmel.

Az uszonyok felcsatolásával lehetővé válik számunkra, hogy oylat lássunk, amit a felszínről nem láthatunk. Felszínre hozhatjuk azt, ami a hullámok alatt rejtőzik. A túlhalászás, a szennyezés gyorsan megváltoztatja a víz alatti világ rendszerét. Ha nem fordítunk rá kellő figyelmet, visszafordíthatatlanul károsíthatjuk a tengerek és óceánok ökoszisztémáját

.

A Project AWARE® közössége lépéseket tesz annak érdekében, hogy helyi és globális változásokat érjen el az óceán és a tőle függő közösségek számára. Helyi akciók együttesen védik a legsebezhetőbb tengeri fajokat és csökkentik a szennyezést. Mindannyian teszünk a mozgalommal azért, hogy az óceánok és tengerek tiszták és egészségesek legyenek, mindemellett jól is érezzük magunkat!

Támogatási lehetőségek

  • Támogathatod a szervezetet egyszerű utalás, befizetés formában a szervezet saját honlapján található információk alapján
  • Minden sikeres búvárvizsgád esetén igazolványt állít ki a PADI oktatód. Ennek árán felül 15 € vagy magasabb összeggel támogathatod a PADI AWARE® mozgalmat. Annak öröme mellett, hogy Te is teszel a környezetedért, a PADI igazolványodra egy különleges kép kerülhet.
  • Bármikor lecserélheted a meglévő PADI búvárigazolványodat
PADI AWARE Logó