Horvátország – Konkordia búvárszafari


A legkényelmesebb és legszebb módja az Adria megismeréséhez egy felejthetetlen hét, szafari hajón. A szafari alatt minden nap egy új szigetet látogatunk meg, ahol a kezdők és haladók is egyaránt új arcát ismerhetik meg az Adriának. A Közép-Adria szigetvilágát víz alatti csodáit nézhetjük meg a Brac-Solta-Hvar-Vis útvonalon.

A kezdő és haladó búvártanfolyam mellett, specialitás tanfolyam is elvégezhető, mint például az enriched air, hajóról merülés, szárazruhás orientáció.

Következő búvártúra időpontja:

Hívj minket a 0670/250-3877-es telefonszámon vagy írj nekünk e-mailt! Jelenleg még tervezzük a következő Konkordia búvárszafarit.

Iratkozz fel hírlevelünkre (az oldal alján), vagy kérd részletes és egyedi árajánlatunkat a túrával kapcsolatban!

A búvártúra programja

Horvátország, azon belül Omis kikötője a búvárszafari első állomása, ahol hajóra szállunk, elfoglaljuk a kabinokat, berendezkedünk és meg is kezdjük az utazást. A túra hasonló a Vörös –tengeren megszokottakhoz, tehát a teljes hetet a hajón töltjük.

A búvárszafari ideje alatt 11 merülés teljesíthető (napi 2), melyhez a 12 és 15 literes búvárpalackot és ólomsúlyokat a hajón biztosítják számunkra. A merülésvezetés természetesen a csomag része.

  • A merülések között lehet fürdőzni, sznorizni, de akár búvártanfolyamok nyílt-vízi feladatait csinálni. Például mentőbúvár tanfolyam mentési feladatait.
  • Ha esetleg nem lenne kedved merülni, természetesen nem kötelező. Filmet nézhetsz, de társasjátékkal, activity-vel, olvasással, napozással, alvással vagy beszélgetéssel is töltheted az idődet. Ez a Te döntésed!
  • A kezdő és haladó búvártanfolyam mellett számos specialitás tanfolyam is elvégezhető, mint például a mélymerülés, roncsmerülés, enriched air.
  • Esti programként a kikötőkben körbenézhetünk és sétálhatunk, de a hajón való bulizás sem ritka. A mértéktelen alkohol fogyasztás a következő merülés(ek)ből való kizárást vonhatja maga után!
  • Teljes ellátás a hajón, ami napi háromszor étkezést, valamint ásványvíz, kávé, tea korlátlan fogyasztását jelenti.
  • A Konkordia hajó 20 méter hosszú, 5 méter széles, 6 darab kétágyas kabinnal rendelkezik és 4 zuhanyzó és wc található rajta. Klimatizált szalon, bár, TV, napozófedélzet segít élvezni a kényelmet.
  • Két kompresszor, zodiac (hajós nyelven boci) segítenek bennünket merülés közben és utána.
  • A hajón alkohol kapható, aminek külön díja van, az ellátásba nem tartozik bele.

Érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges az utazáshoz!

Biztosítás: Minden résztvevőnek rendelkeznie kell biztosítással, a búvárkodás tevékenységre kiterjesztve.
Csapatunk a Diver Alert Network (DAN) biztosítását tudja kiterjeszteni tanulóira, ennek árairól tájékoztatjuk jelentkezőinket.

Iratkozz fel hírlevelünkre (az oldal alján), vagy kérd részletes és egyedi árajánlatunkat a túrával kapcsolatban!