Horvátország – Liznjan búvártúra


Az Isztriai-félsziget legdélkeletibb csücskén fekszik az alig több, mint 1300 fős falu, Liznjan, Budapestről körülbelül csupán 620 km-es távolságra.
Ideális hely a természet kedvelőinek, és mindazoknak, akik távol a nyüzsgéstől szeretnének pihenni, strandolni és búvárkodni a szinte érintetlen aprókavicsos strandokon.
A búvárok számára tökéletesek a falu körüli vizek, ugyanis míg a part menti merülések tanulási célokra ideálisak, addig a haladók számára is bőven nyújtanak látnivalókat a víz alatti zátonyok és roncsok. Azok, akik már képzett búvárként csatlakoznak a túránkra, hajós merüléseken vehetnek majd részt.

A kezdő és haladó búvártanfolyam mellett, specialitás tanfolyam is elvégezhető, mint például az enriched air, hajóról merülés, mélymerülés.

Következő búvártúra időpontja:

Hívj minket a 0670/250-3877-es telefonszámon vagy írj nekünk emailt! Jelenleg még tervezzük a következő Liznjan búvártúrát.

Iratkozz fel hírlevelünkre (az oldal alján), vagy kérd részletes és egyedi árajánlatunkat a túrával kapcsolatban!

Hozd magaddal barátaidat, kedvesedet, szüleidet is, hiszen számukra is bőven akad majd látnivaló a félszigeten

Liznjantól csupán 6 km-re fekvő Marlera partjait semmiképp nem szabad kihagyni. Itt található a vidék egyik legnevezetesebb természeti látnivalója, a hegyfok a Lanterna világítótoronnyal.

Isztria legdélebbi pontja, a varázslatos szépségű Kamenjak-félsziget (alig 20 km-re Liznjantól). Az egész régióban ez a hely a leginkább vadregényes, festői partszakaszaival a kristálytiszta tengerrel, lenyűgözően szép öblökkel, hatalmas sziklákkal. A part fénypontja az egzotikus Safari Bar, mely szerintünk, egész Isztria legmenőbb tengerparti vendéglátóhelye.

Elérhtő roncsok

  • Draga (34-37m)
  • Varese (33-42m)
  • Remorker (35-37m)
  • Submarine (35-38m)
  • Marijae (33-36m)