Horvátország – Pag-sziget búvártúra


Horvátország ötödik legnagyobb szigete nem csak az éjszakai élet kedvelőinek, hanem a búvároknak is kiváló szórakozási lehetőséget nyújt, köszönhetően a sziget körüli barlangoknak, roncsoknak, illetve a gazdag élővilágnak. Pag-sziget kétféleképpen is megközelíthető, egyrészt Zadar irányából egy díjmentesen használható hídon keresztül, vagy Prizna felől, komppal. Budapesttől csak 650 km-re van a sziget, ezért az utazás sem vesz el időt a hosszú hétvégéből, így a kikapcsolódásra, búvárkodásra helyezhető a hangsúly. A legfejlettebb település Novalja, ahol a búvárbázis is megtalálható. Kiváló éttermek, üzletek, bárok és az éjszakai életről méltán híres közeli Zrce Beach is színesítheti az itt tartózkodást, tehát nem csak a búvárok, hanem kísérőik is megtalálják a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódást.

Ezt tényleg nem érdemes kihagyni, gyere velünk búvárkodni Horvátország Ibizájára!

A kezdő és haladó búvártanfolyam mellett, specialitás tanfolyam is elvégezhető, mint például az enriched air, hajóról merülés, szárazruhás orientáció.

Következő búvártúra időpontja:

Hívj minket a 0670/250-3877-es telefonszámon vagy írj nekünk e-mailt! Jelenleg csak tervezzük a következő Pag-sziget búvártúrát.

Iratkozz fel hírlevelünkre (az oldal alján), vagy kérd részletes és egyedi árajánlatunkat a túrával kapcsolatban!