A Scubaland Búváriskola


A Scubaland Búváriskola azzal a céllal alakult, hogy kiemelkedően magas színvonalat képviseljen a magyarországi búvároktatásban, a PADI búvároktatási rendszerben. Rendkívül fontos számunkra, hogy magas minőséget képviseljünk, nem csak a búvártanfolyamokon, hanem a búvártúrákon, búvárszafarikon is.
Sokéves oktatási és ezernél is több merüléses tapasztalatunk, valamint a kiadott minősítéseink száma igazolja, hogy türelemmel és egyéni tanulási képességekhez igazított búvártanfolyamainkkal, bárkit meg tudunk tanítani búvárkodni. Segítünk leküzdeni és végérvényesen eloszlatni a tanulóink félelmeit és úgy készítjük fel a hozzánk jelentkezőket, hogy önállóan is képesek legyenek merülni, ne csak oktató jelenlétével.

PADI oktatási szabványrendszere garancia arra, hogy minden PADI oktató a világon ugyanazt tanítsa, függetlenül attól, hogy PADI oktatónál vagy divecenter-nél dolgozó PADI oktatónál végzi valaki a tanfolyamokat. Az előadásmód és a tanulókkal való bánásmód azonban eltérő, ahogy a tanulókra szánt idő is.
Tanulóink Facebook-on írt véleménye is mutatja, hogy időt és türelmet nem sajnálva foglalkozunk tanulóinkkal, addig amíg szükséges. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy tanulóink megértsék a tananyagot, valós tudással szerezzenek minősítést és így biztonságosan éljék át a búvárkodás élményét.

A Scubaland Búváriskola 2016-tól 2022-ig, minden évben megszerezte a PADI Elite Instructor minősítést. Boldogok és büszkék vagyunk rá, hogy ennyi embertől megkaptuk a bizalmat és nálunk végeztek búvártanfolyamot. Szerencsére sokan közülük visszatérnek hozzánk továbbképzésre, illetve velünk tartanak a búvártúrák, szafarik alkalmával, aminek nagyon örülünk, hiszen ez megerősíti azt, hogy jól dolgozunk.

PADI Elite 50 Instructor 2019
PADI Elite 50 Instructor 2018
PADI Elite 100 Instructor 2017
PADI Elite 50 Instructor 2016

Csapatunk tagjai


Németh Balázs

Németh Balázs – PADI IDC Staff Instructor #339219

Egy kezdő búvártanfolyammal kezdődött több, mint 10 évvel ezelőtt... A búvárkodás számomra olyan jó élmény volt, hogy már akkor eldöntöttem, hogy a búvároktatással szeretnék foglalkozni.
Ritka az olyan munka, amit az ember hobbijaként szeret, de szerencsére én elmondhatom magamról, hogy a munkám a hobbim is. Jó érzés emberekkel foglalkozni, szeretek tanítani. Fantasztikus azt látni, hogy azok az emberek, akik kezdőként még féltek betenni a fejüket a vízbe, mára már profi szinten merülnek a világ különböző vízeiben és leírhatatlan öröm, hogy a búvárkodással életre szóló emlékeket adhatok.

Keményen dolgozom azért, hogy a Scubaland Búváriskola ne csak egy iskola legyen a sok közül, hanem az élmények és a jó társaság mellett, kiemelkedően magas színvonalú oktatást nyújtson a jelentkezőknek.


Nagy Imre

Nagy Imre – PADI Divemaster #414279

Szerettem volna kipróbálni magam, földön, vízen és levegőben. Azért hogy a víz is ki legyen pipálva, még 2015-ben jelentkeztem egy kezdő búvártanfolyamra, ahol kezdetben nehézségekkel szembesültem, de egy profi búvároktató (Balázs) segítségével sikerült átlendülnöm és ezáltal jobban megismertem ezt a varázslatos és egyedülálló világot. Ebben megtaláltam önmagam. Imádok a víz alatt lenni és csodálni az élővilágot, Számomra a merülések egyszerre izgalmasak és megnyugtatóak. A fejlődésben nem volt megállás elértem a merülésvezető szintet. Merülésvezetői tapasztalatommal szeretném másoknak megmutatni, hogy a búvárkodás lenyűgöző.