A Scubaland Búváriskola


A Scubaland Búváriskola azzal a céllal alakult, hogy kiemelkedően magas színvonalat képviseljen a magyarországi búvároktatásban, a PADI búvároktatási rendszerben. Rendkívül fontos számunkra, hogy magas minőséget képviseljünk, nem csak a búvártanfolyamokon, hanem a búvártúrákon, búvárszafarikon is.
Sokéves oktatási és ezernél is több merüléses tapasztalatunk, valamint a kiadott minősítéseink száma igazolja, hogy türelemmel és egyéni tanulási képességekhez igazított búvártanfolyamainkkal, bárkit meg tudunk tanítani búvárkodni. Segítünk leküzdeni és végérvényesen eloszlatni a tanulóink félelmeit és úgy készítjük fel a hozzánk jelentkezőket, hogy önállóan is képesek legyenek merülni, ne csak oktató jelenlétével.

PADI oktatási szabványrendszere garancia arra, hogy minden PADI oktató a világon ugyanazt tanítsa, függetlenül attól, hogy PADI oktatónál vagy divecenter-nél dolgozó PADI oktatónál végzi valaki a tanfolyamokat. Az előadásmód és a tanulókkal való bánásmód azonban eltérő, ahogy a tanulókra szánt idő is.
Tanulóink Facebook-on írt véleménye is mutatja, hogy időt és türelmet nem sajnálva foglalkozunk tanulóinkkal, addig amíg szükséges. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy tanulóink megértsék a tananyagot, valós tudással szerezzenek minősítést és így biztonságosan éljék át a búvárkodás élményét.

PADI Elite 100 Instructor 2017

A Scubaland Búváriskolában 2016-ban több, mint 50 minősítést adtunk ki, de 2017-ben túlléptük a 100-at is, amire büszkék lehetünk, hiszen sok embertől kaptuk meg a bizalmat. Számunkra nem a számok a fontosak, de nagyon örülünk, hiszen ez egyfajta megerősítése annak, hogy jól dolgozunk.

PADI Elite 50 Instructor 2016

Csapatunk tagjai


Németh Balázs

Németh Balázs – PADI IDC Staff Instructor #339219

Egy kezdő búvártanfolyammal kezdődött... A merülés akkora élmény volt számomra, hogy már akkor eldöntöttem, hogy oktató leszek. Egy búváriskolában el is kezdtem dolgozni, amit a rengeteg ötletemmel és odaadó munkámmal segítettem a sikerhez. Mivel továbbra is valami egyedit, valami maradandót akartam alkotni, és a céljaim nem változtak, ezért eljöttem a másik búváriskolából, majd elkezdtem a Scubaland-et, ahol kezdetben kevesek támogatásával tudtam elindulni egy új úton.
Ritka az olyan munka, amit az ember hobbijaként szeret, de szerencsére én elmondhatom magamról, hogy a munkám a hobbim is. Jó érzés emberekkel foglalkozni, szeretek oktatni. Fantasztikus azt látni, hogy azok az emberek, akik kezdőként még féltek betenni a fejüket a vízbe, mára már profi szinten merülnek a világ különböző pontjain és leírhatatlan öröm, hogy a búvárkodással életre szóló emlékeket adhatok azoknak, akik bizalmat szavaztak nekem és az iskolának.

Keményen dolgozom azért, hogy a Scubaland Búváriskola ne csak egy iskola legyen a sok közül, hanem az élmények és a jó társaság mellett, minőségi oktatást nyújtson a jelentkezőknek.Gyimesi Zsolt

Gyimesi Zsolt – PADI Divemaster #393769

Mindig is nagyon érdekelt a víz alatti világ, a családi nyaralások alkalmával, állandó snorkelezés mellett próbáltam felfedezni a víz alatti élőlényeket, a tenger látnivalóit. Az elhatározás, hogy igazi búvárként merüljek, 2013-ban fogalmazódott meg bennem.
Az OWD búvártanfolyamon az első víz alatti levegővételek, illetve az első merülések leírhatatlan élményt adtak számomra és elkezdődött egy nagy szerelem köztem és a búvárkodás között.
A folyamatos képzésekkel és tanfolyamokkal a Divemaster szint elérése a célom, hogy a búvárkodással kapcsolatos ismereteimet tovább bővíthessem és minél több emberrel szerettethessem meg a víz alatti világot.Nagy Imre

Nagy Imre – PADI Divemaster #414279

Szerettem volna kipróbálni magam, földön,vízen ,levegőben,ezért jelentkeztem egy évvel ezelőtt egy búvártanfolyamra, ahol a kezdeti nehézségek után,egy profi búvároktató segített megismerni ezt a varázslatos,és egyedülálló világot,ahol megtaláltam önmagam, imádom a víz alatti világot, egyszerre izgalmas, és nyugtató is,de nincs megállás,tudásomat tovább fejlesztve,szeretném másokkal is megismertetni ezt a csodálatos világot.Gábor Barnabás

Gábor Barnabás – PADI Divemaster #416879

Egyik nyáron a Szentesi uszodában katonai búvárok gyakoroltak a medencében, és mi gyerekként csodálattal figyeltük őket, míg egyszer csak odanyújtották a légzőkészüléket és én is részese lettem a világuknak. Hirtelen lecsendesedett minden, nyugodt lettem és úgy éreztem ez a világ legtermészetesebb és legkönnyebb dolga. Felnőttként alig vártam, hogy belekezdhessek és én is elsajátíthassam az alapokat, hogy ismét átélhessem az élményt. Úgy döntöttem, hogy ezt hivatásként szeretném űzni és segíteni az embereknek, hogy minél több ember minőségi oktatásban részesülve tapasztalhassa meg ugyanezt a csodát.Marton Krisztián

Marton Krisztián – PADI Divemaster #417934

Ott lent valami olyasmit érzel, amivel még sohasem találkoztál. Süllyedsz a nagy kékségbe, körülötted minden lassú és csendes. A légzésed egyre nyugodtabb, ellazulsz és hagyod, hogy az érzés a hatalmába kerítsen. Nincs más csak Te és a saját érzéseid. Megérkezel oda, ahol mindig is lenni akartál és azt kívánod, bárcsak sohasem lenne vége. Nincsenek félelmeid, olyan dolgokat teszel meg, amiket korábban elképzelhetetlennek tartottál. Beúszol egy sötét üregbe, egy évtizedek óta a mélység fogságában lévő roncs belsejébe. Átléped a saját határaidat, ami izgalommal és büszkeséggel tölt el. Bízol magadban, a társadban, a felszerelésedben. Bízol bennük, mert szükséged van rájuk, de a legfontosabb, hogy önmagadban hiszel. Farkasszemet nézel egy cápával, de te továbbra is nyugodt vagy és nem érzel félelmet. Mert tiszteled a környezeted és a környezeted is tisztel téged, eggyé váltok ott lent. Tanulsz valamit, minden alkalommal. Nem másról, hanem saját magadról. Így szép lassan kezded megismerni önmagad és megtudod, hogy hová tartasz. Ha érdekel, gyere velünk, szívesen megmutatjuk Neked az utat!