PADI Tökéletes lebegőképesség tanfolyam – PPB


A tökéletes lebegőképesség tanfolyam célja, hogy megtanuld kontrollálni a lebegésedet. Ez jól jöhet például roncsmerüléskor, üregben vagy akár sekély vízben, a korallok közelében. A tökéletes lebegés hasznos akkor is, amikor biztonsági megállót tartasz vagy egy "deep stop"-ot mélymerülésből emelkedéskor. Ha úgy érzed, hogy nem megy a lebegés tökéletesen, esetleg bizonytalan vagy, akkor ezt a tanfolyamot Neked találták ki!

A tökéletes lebegőképesség nem mindenki számára egyszerű és könnyű, de természetesen megtanulható. Ezzel a tanfolyammal Te is tökéletesen tudsz majd lebegni.

Nincsenek hirdetett időpontok, kérjük jelentkezz e-mailben vagy telefonon és elkezdhetjük, amikor szeretnéd!

Telefonálok

Nálunk már MKB, OTP és K&H SZÉP kártyával is rendezheted a tanfolyam teljes vagy részleges díját!

Miből áll a tökéletes lebegőképesség tanfolyam?

Leginkább kezdő búvárként akadhatnak nehézségeid a lebegéssel, de ez a probléma akár a haladók esetében is előfordulhat. Ez főleg azok esetében fordul elő, akik mindig más búvárfelszerelést viseltek a merüléseik alkalmával. Mi megtanítjuk Neked, hogy miképp használd a búvárfelszerelést egy uszodai vagy nyílt vízi merülés során. Kis mélységben elég hosszú idő áll rendelkezésedre, hogy az instrukcióink alapján kitapasztald, hogyan kell beállítani a lebegőképességedet, illetve megmutatjuk és saját szemeddel láthatod majd a nyomás és a térfogat összefüggéseit a gyakorlatban, melyet fontos megérteni a tökéletes lebegés elsajátításához.

PPB

Mennyibe kerül az Tökéletes lebegőképesség tanfolyam?

Tökéletes lebegőképesség tanfolyam

25000 Ft + kártyadíj
  • Elméleti tudásfrissítés
  • Uszodai vagy nyílt-vízi gyakorlás
  • Telefonálok

PADI búvárigazolvány

60€ (kártyadíj és regisztráció)
  • Fényképes PADI Peak Performance Buoyancy búvárigazolvány e-kártya formában
  • Támogasd Te is a
    Project AWARE programot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj búvártúráinkról és tanfolyamainkról, extra ajánlatokról!