PADI Áramlatmerülő búvártanfolyam – Drift Diver


Az áramlatmerülést a búvárok egymás között egészen egyszerűen "mozizásnak" is szokás nevezni, hiszen az áramlat végigvisz minket egy zátony vagy fal mentén. Az áramlatban szinte meg sem kell mozdulni, csak felvenni egy kényelmes testhelyzetet és nézelődni. Az áramlatokkal tápanyag is érkezik, így a zátony vagy fal mentén az élővilág is pezsgőbb lehet. Nem utolsósorban azzal, hogy nem kell mozogni, a levegő is lassabban fogy, így akár az általánosnál hosszabbak lehetnek a merülések. Ahogyan a kezdő búvártanfolyamon is már tanultál róla, az áramlatok néha lehetnek veszélyesek is.

Az áramlatmerülő búvártanfolyamon megtanítjuk, hogyan tervezz merülést áramlatban és hogy miként kezeld a változó áramlatokat a víz alatt.

Nincsenek hirdetett időpontok, kérjük jelentkezz e-mailben vagy telefonon és elkezdhetjük, amikor szeretnéd!

Telefonálok

Nálunk már MKB, OTP és K&H SZÉP kártyával is rendezheted a tanfolyam teljes vagy részleges díját!

Miből áll az áramlatmerülő búvártanfolyam?

Egy elméleti képzés során elmagyarázzuk Neked az áramlatok fajtáit, kialakulásának okait, valamint azt, hogy miként tudod felismerni őket, illetve hogyan reagálj lefelé nyomó, vagy felfelé toló áramlatokban.

Ezek az ismeretek fontosak ahhoz, hogy az áramlatokat a merüléseid során előnyödre tudd használni. Búvároktató jelenlétében tapasztalatot szerezhetsz 2 nyílt-vízi áramlatmerülésben. A merülések alatt a különböző bójákat, áramlatköteleket és kampókat tökéletesen fogod tudni majd használni.

Drift

Mennyibe kerül az Áramlatmerülő búvár tanfolyam?

Áramlatmerülő búvár tanfolyam

30000 Ft + kártyadíj!
  • Elméleti tudásfrissítés
  • Nyílt-vízi gyakorlás
  • Telefonálok

PADI búvárigazolvány

60€ (kártyadíj és regisztráció)
  • Fényképes PADI Drift Diver búvárigazolvány e-kártya formában
  • Támogasd Te is a
    Project AWARE programot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj búvártúráinkról és tanfolyamainkról, extra ajánlatokról!