Nyári búvártúra Horvátországban

Horvátország közkedvelt úti cél sokak számra, mert autóval is rövid idő alatt elérhető a tenger, a vízhőfok kellemes a fürdőzéshez a nyári melegben, nem csak a búvárkodáshoz.

Kösd össze a családi nyaralást a búvárkodással és szerezz új élményeket Horvátországban!

Rovinj búvártúra
Kaprije búvártúra
Senj búvártúra

A horvátországi búvártúráink jellemzően 4 naposak, csütörtöktől vasárnapig tartanak, mely idő alatt nem csak tanulóink, hanem családtagjaik, vagy az őket kísérő barátok, ismerősök is jól tudják érezni magukat. A képzett búvárok és vizsgázók számára is ideális választás bármelyik búvártúra, hiszen mindenki számára képesítésének megfelelő merüléseket tudunk biztosítani, legyen az parti, hajós, roncs, mély, éjszakai vagy egyéb speciális merülés.

A családtagok, barátok, a merülések ideje alatt fürdőzhetnek a tengerben, városnéző sétákat tehetnek, vagy a pihenés egyéb formáját is választhatják, mint a napozás, olvasás, alvás. A megismerkedés a csapat többi tagjával is egy elfoglaltságot jelenthet, mert mindig érdekes emberek tartanak velünk, akiket érdemes megismerni.

A velünk tartó leendő és képzett búvároknak, 5 merüléses csomagokat kínálunk szállással, míg a kísérők részére szállást és ingyenes próbamerülési lehetőséget nyújtunk, így betekintést nyerhetnek a búvárkodásba egy idilli környezetben, mindenféle kötelezettség nélkül (természetesen hivatásos búvárok közvetlen felügyeletében).
Gyerekeknek játszótér és persze labdázás a strandon, tollas, szörf is élményeket adhat.

Válassz helyszínt búvártúráink közül és kérd részletes árajánlatunkat a választott túra oldalán!

Az estéket általában együtt csapatként közösen töltjük el. Együtt vacsorázunk egy helyi étteremben, kerti sütögetést rendezünk, vagy a parti bázisra rendelünk pizzákat és közben a napi élményeket átbeszéljük, de a táncos mulatozásra is van lehetőség.
Az egyéb programokat felajánljuk az arra érdeklődőknek és mindenki maga döntheti el, hogy mit szeretne csinálni.

Búvártúra Horvátországban
Ajánlott cikk(ek):

Ha hasznosnak találtad a cikkünket, Like-old Facebook oldalunkat és oszd meg a tartalmat másokkal is!