PADI Elite Instructor 2016 díjat kaptunk

Büszkék vagyunk rá, hogy sok búvár minket választott 2016-ban! Nagyobb energiával és töretlenül dolgozunk azon, hogy az idei évben is minket válasszanak a leendő búvárok.

A PADI Elite Instructor díj

A PADI létrehozta az Elite Instructor címet azon oktatók számára, akik egy naptári évben nagy számú búvár minősítést (búvárigazolványt) adnak ki. Ha egy PADI búvároktató több búvárt képez ki, azzal magasabb rangot szerezhet a PADI rendszerében. Ez a szám tehát tükrözi az eredményességünket és a tapasztalatunkat is.

A Scubaland Búváriskolában, 2016-ban több, mint 50 búvár minősítést adtunk ki. Nem sokkal maradtunk el a 100-tól, de természetesen elégedettek vagyunk és örülünk az 50-es díjnak is, mert végül is nem az számít, hogy mennyi minősítést adtunk ki. Az fontosabb, hogy mennyi embert oktattunk le tisztességesen és magas minőségben.

Magyarországon rengeteg búvároktató és búváriskola van. Dunát lehetne velük rekeszteni , ezért ezt a számot keveseknek sikerül elérni. Ebből a kitüntetésből az is látható, hogy jól dolgoztunk 2016-ban, de jobban kell dolgoznunk 2017-ben, az oktatásunk színvonalát megtartva vagy még magasabbra emelve. Továbbra sem adunk ki minősítést valós tudás nélkül tanulóinknak, de a tanuláshoz kellő türelmet és minden segítséget megadunk, ahogy eddig tettük.
Garantáljuk, hogy a Scubaland Búváriskola a jövőben sem válik majd alacsony minőséget adó "búvárgyárrá".

Ajánlott cikk(ek):

Ha hasznosnak találtad a cikkünket, Like-old Facebook oldalunkat és oszd meg a tartalmat másokkal is!