PADI Elite Instructor 100 díjat kaptunk

Újabb büszkeségünk, hogy 2017-ben még több búvár választott minket, mint 2016-ban! Továbbra is törekszünk a folyamatos fejlődésre, amellett hogy minőségi oktatást nyújtsunk a nálunk tanulóknak.

A PADI Elite Instructor díj

PADI Elite Instrcutor 100 in 2017

A PADI létrehozta az Elite Instructor címet azon oktatók számára, akik egy naptári évben nagy számú búvár minősítést (búvárigazolványt) adnak ki. Ha egy PADI búvároktató több búvárt képez ki, azzal magasabb rangot szerezhet a PADI rendszerében. Ez a szám tehát tükrözi az eredményességünket és a tapasztalatunkat is.

A Scubaland Búváriskolában, 2016-ban több, mint 50 búvár minősítést adtunk ki. Nem sokkal maradtunk el a 100-tól, de 2017-ben bőven túlléptük a 100-at, amivel elégedettek vagyunk. Persze a számok leginkább marketing szempontból fontosak, a magas minőségű és tisztességes oktatás továbbra is fontosabb marad.

A sok-sok búváriskola és búvároktató közül nem sokan érnek el ekkora sikereket. Ebből a kitüntetésből az is látható, hogy jól dolgoztunk az elmúlt években. Továbbra sem adunk ki minősítést valós tudás nélkül tanulóinknak, de a tanuláshoz kellő türelmet és minden segítséget megadunk, ahogy eddig tettük.
Garantáljuk, hogy a Scubaland Búváriskola a jövőben sem válik majd alacsony minőséget adó "búvárgyárrá". Ezt a tényt az is alátámasztja, hogy a leendő búvárokkal jóval több, mint 70 alkalommal voltunk uszodai gyakorlati képzésen, illetve gyakorlómerülésen a 2017-es évben.

Ajánlott cikk(ek):

Ha hasznosnak találtad a cikkünket, Like-old Facebook oldalunkat és oszd meg a tartalmat másokkal is!